BitFaktura s radosťou oznamuje, že plne lokalizovala svoje služby pre slovenských zákazníkov. Celkový počet dvadsaťdeväť jazykov sa tak rozrastie o slovenčinu. A to nielen v rozhraní, ale aj na vstupnom webe BitFaktura.sk.

BitFaktura.sk: vítame slovenských podnikateľov

Fakturácia BitFaktura

BitFaktura prináša všetko, čo od fakturácie môžete chcieť:

  • faktúry s vlastným dizajnom;
  • implementáciu QR kódu a číselných kódov EAN; automatické vytváranie databáz informácií (zákazníkov, produktov ai.)
  • overenie podnikateľského subjektu v národnom registri;
  • sledovanie splatnosti, párovanie platieb a upomienkovanie nezaplatených faktúr a mnoho ďalšieho.

Nadväzujúce moduly: skladová evidencia, účtovníctvo a ekonomické prehľady

Okrem fakturovania môžete využiť aj ďalšie moduly ponúkané BitFakturou. Najväčšia je skladová evidencia, ktorá umožňuje kompletnú obsluhu a správu ľubovoľného počtu skladov, vrátane generovania všetkých súvisiacich dokladov, inventarizácie, správy užívateľov, správy viditeľnosti cien ai.

Všetky súvisiace doklady

Potrebujete zákazníkovi ponúknuť cenník? Rekapitulovať mu objednávku? Vystaviť dodací list s čiarovými kódmi pre jednoduchú prebierku tovaru? Nič z toho nie je problém. BitFaktura Vám ponúkne zálohové a proforma faktúry, opravné daňové doklady, účtenky, pokladničné doklady, príjemky, výdajky, inventúrne listy a všetko, čo súvisí s fakturáciou, skladovou evidenciou a účtovníctvom.

Účtovníctvo

Účtovať sa dá priamo v BitFakture - stačí povoliť príslušný modul. BitFaktura tiež ponúka export do účtovného programu Pohoda a API, cez ktoré sa dá naprogramovať dátový mostík do ľubovoľnej externej aplikácie.

Ekonomické prehľady

Nad všetkými dátami sú postavené možnosti reportov. Ľahko tak zhrniete akékoľvek obdobie v akomkoľvek ohľade. Jednoducho tak získate výsledovky, prehľady obratov, ziskov, predajov – a to v rámci konkrétneho oddelenia, sortimentu alebo podľa zákazníka.

Čo ponúkne slovenská BitFaktura.sk?

Slovenskí podnikatelia sa môžu tešiť na:

  • plne lokalizovaný web BitFaktura.sk;
  • kompletne lokalizovanú administráciu fakturácie;
  • prispôsobenie všetkých ohľadov fakturácie slovenskej legislatíve;
  • automatické vypĺňanie fakturačných údajov (pomocou databázy MERK) a
  • automatické párovanie platieb (aktuálne v Tatra banke).

Akcia pre nových zákazníkov

Slovenských podnikateľov pozýva BitFaktura k bezplatnému vyskúšaniu fakturácie a úspore 30 % ceny akejkoľvek tarify pri zadaní promo kódu SLOVENSKO2023.