Čo je to BitFaktura?

Stručne povedané, BitFaktura je jednoduchý program na faktúry online. Tento program je určený pre živnostníkov, začínajúcich podnikateľov či malé spoločnosti.

BitFaktura je dostupná kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Ide o internetovú aplikáciu, ktorú si nemusíte inštalovať do počítača. Zákazník k nej má prístup všade tam, kde je pripojenie k internetu, či už z vlastného alebo kamarátovho počítača, prípadne z internetovej kaviarne.

Kto za tým stojí?

Za službou BitFaktura stojí spoločnosť Radgost, ktorá je jedným z najväčších výrobcov softvéru v Poľsku. Radgost je tvorcom 20 aplikácií pre obchod, ktoré v súčasnosti využíva viac ako 500 tisíc medzinárodných firiem.

Skúsenosti, tradície a know-how poskytuje užívateľom BitFaktury stopercentnú záruku podpory a ďalšieho vývoja tejto online služby.  

Čo bude ďalej?

Na tomto blogu budeme písať o tom, čo sme pridali do používateľského rozhrania, na čom pracujeme, a čo máme v pláne. Držte nám palce a medzitým si vyskúšajte jeden z plánov, ktoré ponúkame!

Ďakujeme!

PS: Máte nejakú otázku, nápad, prípadne nám chcete niečo odkázať? Napíšte nám do komentárov alebo na e-mail: info@bitfaktura.sk