Milí užívatelia, radi by sme Vám predstavili integráciu BitFaktury s Tatra bankou, ktorá Vám odteraz výrazne zjednoduší prácu.

Ide o formu tzv. otvoreného bankovníctva, ktoré umožňuje bankám a ďalším stranám zdieľať informácie prostredníctvom bezpečného technologického rozhrania, nazývaného API rozhranie. Používatelia tým môžu získať prístup k informáciám o svojich účtoch v rôznych bankách bez nutnosti viacnásobného prihlasovania sa.

Integrácia BitFaktura s Tatra Bankou vytvára jednoduchý systém, ktorý umožňuje plnú kontrolu nad pohybmi a zostatkami na účte. Nová funkcia Automatického párovania platieb umožňuje používateľom BitFaktura pripojiť svoj bankový účet (alebo viacero bankových účtov) priamo k systému BitFaktura. Týmto spôsobom sa transakcie automaticky spárujú s príslušnými dokladmi, čo eliminuje potrebu manuálneho zapisovania jednotlivých úhrad. Používatelia tak získavajú aktuálny prehľad o tom, ktoré faktúry sú už zaplatené a ktoré ešte nie. Služba je dostupná nepretržite a informácie o pohyboch a zostatkoch sú okamžite k dispozícii po príchode prostriedkov na účet.

Služba je poskytovaná v spolupráci s Tatra bankou, ktorá však umožňuje prepojenie na rozhrania iných bánk, preto je možné ju použiť aj v prípade ak ste klientom Tatra banka, Raiffeisen BANK, Slovenská sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, Československá obchodná banka, Fio banka,  UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, Air bank, Česká spořitelna, Komerční banka.

Aké výhody Vám služba automatického párovania platieb prinesie:

  • Automatické sťahovanie výpisov a párovanie platieb k faktúram či objednávkam
  • Prehľad o vždy aktuálnych dátach na bankových účtov cez prostredie BitFaktura
  • Riešenie je na mieru prispôsobené Vašim potrebám
  • Služba umožňuje prístup aj k účtom v iných bankách
  • Služba je k dispozícií nepretržite 24/7

Pre samotnú integráciu postupujte podľa pokynov v článku.

S pozdravom,
Tím BitFaktura.