Všeobecné funkcie 

Doklad VT - zľava a sadzba DPH pre sadu

Na faktúru môžete pridať sady a keď k takej faktúre vystavíte skladový doklad, idú na položku skladového dokladu jednotlivé súčasti tejto sady a nie sada samotná. Zavedená oprava zefektívňuje tento proces, pokiaľ poskytujete zľavu sady na položky faktúry. S touto opravou sa teraz všetky položky prevedené na skladový doklad po zohľadnení zľavy zhodujú s položkami faktúry.

Dôvod pre oslobodenie od DPH

Zjednotili sme zobrazovanie dôvodu oslobodenia od DPH ako v nastavení účtu, tak v nastavení firemného oddelenia:

- Nastavenia účtu: vždy je vidieť zoznam s výberom dôvodu oslobodenia od DPH.
- Nastavenia spoločnosti: zoznam s výberom dôvodu oslobodenia od DPH je viditeľný pri zvolení sadzby "zv" ako východiskovej dane.

Chybné správy v importoch

Aktualizovali sme zoznam chybových správ vyskytujúcich sa pri importe. Teraz, keď dôjde k chybe, je zobrazená presná hláška, čo je dôvodom tohto správania systému, a nie iba informácie „Nesprávny import“ ako predtým. Vďaka tomu budete mať presné informácie o príčine zobrazenej chyby.

Mobilná aplikácia

Boli nahrané všeobecné opravy pre zlepšenie fungovania aplikácie pre verzie Android aj iOS. Pokiaľ sa vám naše mobilné aplikácie páčia – určite sa s nami podeľte o svoj názor!

Integrácia BitFaktury s Tatra Bankou

Odteraz máte možnosť získať okamžitý prehľad o dianí na vašich účtoch, automaticky sťahovať výpisy a párovať platby k faktúram či objednávkam. A to všetko vďaka prístupu k vašim účtom prostredníctvom API rozhrania.

Integrácia BitFaktury s Tatra Bankou vytvára ľahko použiteľný systém, ktorý vám dáva plnú kontrolu nad pohybmi a zostatkami na účte. Služba je poskytovaná v spolupráci s Tatra Bankou, ktorá však umožňuje prepojenie na rozhrania iných bánk, preto je možné ju použiť aj v prípade ak ste klientom ČSOB, SLSP, VÚB, Raiffeisen, Fio, UniCredit, Air bank, Komerční banka, Unicredit CZ, Fio CZ, Česká spořitelna, ČSOB CZ.

S novou funkciou Automatického párovania platieb používateľ BitFaktury získava možnosť prepojiť svoj bankový účet (alebo viac bankových účtov) priamo zo systému BitFaktura. Jednotlivé úhrady tak nebudete musieť zapisovať ručne, ale transakcie sa automaticky spárujú s vystaveným dokladom.