Všeobecné funkcie

Produkty predávané online

Ak máte zaškrtnuté políčko Automatické platby v ceste Nastavenia účtu > Online platby, potom pri pridávaní/úprave produktu získate prístup na záložku Online predaj.

Vo februári došlo k zmene formulára zálohovej platby pre túto možnosť, v ktorom sme vykonali dve dôležité zmeny:

1. Zablokovali sme používateľom písanie kódu JavaScript v pokročilej forme kvôli potenciálnym hrozbám, ako sú:

  • útoky XSS a CSRF,
  • malware/skripty,
  • zásah do súkromia,
  • problémy s výkonom,
  • skryté zadné dvierka,
  • útoky na ostatných užívateľov.

2. Vzhľadom na to, že možnosti formulára boli výrazne obmedzené, implementovali sme dodatočné zaškrtávacie políčko Chcem dostať faktúru. Až po výbere tejto možnosti sa objavia fakturačné údaje.

Nastavenie DKIM

V predplatných Pro a Pro Plus si môžete nastaviť vlastnú e-mailovú adresu. Od 1. februára 2024 je potrebná ďalšia konfigurácia poštových schránok pre domény ako Google, Yahoo a ďalšie, keď je pole v e-mailovej správe nastavené na adresu odosielateľa mimo domény poštového servera, z ktorého bola správa odoslaná. Jedná sa o konfigurácie DNS a DKIM. Nastavenia DKIM môžu konfigurovať používatelia s rolou vlastníka účtu alebo správcu. Podrobné pokyny na nastavenie DNS a DKIM nájdete v našom Pomocníkovi.

DKIM nastaveni domeny

Mobilná aplikácia

Za účelom zlepšenia fungovania mobilnej aplikácie boli zavedené všeobecné aktualizácie funkcií. K významným zmenám došlo v nasledujúcich možnostiach:

Cenová ponuka

Formát dokumentu Cenová ponuka je obdobne prispôsobený formátu dostupnému v desktopovej verzii. Teraz môžete úspešne vystaviť cenovú ponuku svojmu klientovi zo svojho smartfónu/iPhonu.

Zoznam faktúr

Do zoznamu faktúr bol obdobne ako pri desktopovej verzii programu doplnený prehľad hodnoty príjmov/výdavkov.

Biometria iOS

Nechcete sa zakaždým odhlasovať zo svojho účtu na faktúre na iPhone, aby ste sa cítili bezpečne? Potom máme skvelú správu! Používanie mobilnej aplikácie je teraz ešte bezpečnejšie, pretože možnosť biometrie na iOS bola sprístupnená všetkým používateľom.

Ak chcete povoliť biometriu, vyberte položku Ponuka > Môj účet > potom kliknite na posuvník Biometrické prihlásenie a funkcia je už povolená. Keď opustíte aplikáciu Faktúra bez odhlásenia a budete ju chcieť reštartovať, zobrazí sa obrazovka na odomknutie obrazovky s výzvou na zadanie kódu. Biometria musí byť povolená pri každom prihlásení do aplikácie.