Všeobecné funkcie

Názov vašej vlastnej e-mailovej adresy

Možnosť Použiť vlastné e-mailové meno v Nastavenia > Nastavenia účtu > Odosielanie e-mailom je teraz k dispozícii pri plánoch Pro a Pro Plus. Ak chcete túto možnosť úspešne použiť, musíte dokončiť Nastavenia DKIM. Navyše pre všetky účty, ktoré nemajú nastavené DKIM, bolo nastavenie zmenené z Použite vlastný názov e-mailovej adresy na Predvolené.

Reporty

Niektoré Reporty sme označili ako archivované a už nebudú podporované/aktualizované. To platí pre všetky reporty v sekcii Účtovníctvo.

Zľava: Prehľad faktúr

Zaviedli sme opravu v spôsobe výpočtu zliav, vďaka ktorej je celková zľava pri editácii faktúry aj po uložení rovnaká a nemení sa.

Správa názvu účtu

Vylepšili sme funkciu správy názvu účtu, vďaka ktorej by používanie integrácií a doplnkov v BitFakture už nemalo byť problém. Pred aktualizáciou spôsobila zmena názvu účtu odpojenia integrácie a musela byť znovu pripojená ručne.

Zoznam tržieb

Bola nahraná oprava, ktorá zabraňuje duplikácii náhodných dokumentov pri použití filtrov v zozname príjmov.

Mobilná aplikácia

Nenechajte sa obmedzovať a vystavujte faktúry, nech ste kdekoľvek, za menej ako 30 sekúnd. Využite pôsobivé možnosti, ktoré ponúka mobilná aplikácia BitFaktury, ktorá je dostupná pre chytré telefóny so systémom Android aj iOS.

Formulár pre úpravu dokumentu

Pridali sme možnosť spravovať údaje Dodávateľa na formulári pre tvorbu a úpravu faktúry, podobne ako pri riešení dostupnom v desktopovej (prehliadačovej) verzii. Namiesto predchádzajúceho výberu oddelenia zo zoznamu máme teraz k dispozícii náhľad dát vybraného oddelenia a tlačidlo Upraviť, ktoré umožnia vykonať požadované zmeny. Po kliknutí na tlačidlo Upraviť je dostupný formulár, ktorý umožňuje zmeniť údaje Dodávateľa, ako je meno, IČ DPH, údaje o adrese, číslo účtu a ďalšie. Pokiaľ nie je v zozname dostupný žiadny Dodávateľ (týka sa obvykle nových účtov), objaví sa miesto rozbaľovacieho zoznamu s výberom oddelenia tlačidlo Zadať údaje podľa IČ DPH/IČO.